"

REINKARNÁCIÓS HIPNÓZIS-TERÁPIA:

REINKARNÁCIÓS HIPNÓZIS-TERÁPIA

quote

A Reinkarnációs hipnózis-terápia az ok és okozat karmikus elvein alapszik.

Az ember előző életeiben bekövetkezett események hatással lehetnek a jelenre.

A Reinkarnációs hipnózis-terápia egy spirituális terápia.

Hatását a test-, lélek, érzelmek és a szellem szintjén fejti ki. Maga a folyamat egy megváltoztatott tudati állapotban zajlik, miközben a terapeuta segítséségével egy mély szintű relaxáció jön létre.

Egy ilyen állapotban másként nem elérhető emlékek válnak hozzáférhetővé és kiegyensúlyozhatóvá.

Ha egy személynek például folyamatosan olyan jellegű érzelmi és fizikai gondjai vannak, melyek semmilyen más terápiás móddal nem voltak kezelhetőek, ezek elmúlt életek megoldatlan eseményeihez vezethetők vissza.

A terapeuta támogatja az illetőben zajló kiegyensúlyozó folyamatot és segít integrálni a megtapasztaltakat a jelen élet helyzeteibe.

A Reinkarnációs hipnózis-terápiaval nagy mértékben sikeresen kezelhetőek széleskörű fizikai és érzelmi betegségek, mint pld. fájdalom, szorongás, pánik, fóbia, testsúly, szexuális gondok és még sok más.

Ez a terápia megengedi az embernek az egy- vagy több életre való visszaemlékezést biztonságot és segítséget nyújtva.

A Reinkarnációs hipnózis-terápia segítségével az illető lehetőséget kap olyan pozitív tulajdonságok felídézésére és jelen életébe való integrálására, mint pld. a bizalom és az ön-megbecsülés.

A módszer jótékony hatásának megtapasztalásához nem szükséges hinni a reinkarnációban - legyen az ember egyszerűen nyitott.

Reinkarnációs terápiát várandós anyukákkal és depresszióban szenvedőkkel NEM végzünk!