RESCUE REMEDY:

quote

Bach doktor létrehozott egy vészhelyzetekre való kombinációt, amelynek a
"RESCUE REMEDY" nevet adta. Ez a keverék öt virág kivonatát tartalmazza:
Impatiens, Star of Bethlehem, Cherry Plum, Rock Rose és Clematis. Érdemes mindig magunknál tartani egy kis üveget vészhelyzet esetén.

A RESCUE CREAM a hozzáadott Crab Apple eszenciával egy összetett hatású krém külső használatra.

Nehéz és feszült helyzetekben
A RESCUE REMEDY a vészhelyzetek eszenciája. Ha Ön váratlanul rossz hírt kap, családjában krízis lép föl, ha haláleset történik, vagy egyszerűen fél, össze van zavarodva, esetleg retteg, akkor a RESCUE REMEDY segít. Használata nyomán képes lesz szembenézni az adott helyzettel.

A RESCUE REMEDY megterhelő helyzetek előtt is alkalmazható: amikor például egy fontos hírre vár, vizsga előtt, értekezlet előtt vagy felvételi beszélgetésnél, nyilvános fellépésnél, amikor fogorvoshoz vagy kórházba kell mennie. A RESCUE REMEDY harmonizálja a félelmet, az idegességet, kitűnően segít kezelni a szorongást és segít helyreállítani az egyensúlyt.

Baleset után alkalmazva a RESCUE REMEDY nagymértékben hozzájárulhat a sokkhatás enyhítéséhez, és elősegítheti a természetes gyógyulási folyamat megindulását. Ha baleset történik - akár otthon a lakásban, akár odakinn az úton - az érintettek hajlamosak összezavarodni. Amíg a segítség megérkezik a RESCUE REMEDY segít csökkenteni a feszültséget és a félelmet a sérültben és szemtanúban egyaránt. A RESCUE REMEDY segít megnyugtatni és vigasztalni a szenvedőket.

A RESCUE REMEDY adagolása
Csöpögtessen négy cseppet egy kis pohár vízbe, majd lassan kortyolgassa el, míg meg nem nyugszik. Ha sem víz, sem más folyadék nem áll rendelkezésre, közvetlenül a koncentrátumból a nyelvre is lehet csöppenteni. (Vigyázat: Legyen körültekintő! Az eszenciák brandyvel vannak tartósítva, így közvetlen alkoholbevitelt eredményez. Ez nem mindenki számára elfogadható, vallási vagy más okból kifolyólag.) Ilyen eseteknél külsőleg a pulzuspontokra csöpögtetve ugyanazt a hatást lehet elérni.

Megjegyzés: Sem a RESCUE REMEDY - sem más virágeszencia - nem helyettesíti az orvosi ellátást!

Felbecsülhetetlen segítség azoknak, akik krízishelyzetben orvosi segítségnyújtásra várnak. Teljesen természetes, biztonságos és szelíd készítmény. Nem alakít ki függőséget, továbbá nem befolyásolja semmilyen orvosi kezelés hatékonyságát.